ParkinsonNet – Fysiotherapie Mijnsherenlaan/ Portland/ Zuidplein – Rotterdam
Header afbeelding

Wie zijn wij?

Welkom bij Fysiotherapiepraktijken Mijnsherenlaan / Portland / Zuidplein. U kunt bij ons terecht voor onder meer: Bekkenfysiotherapie, Manuele therapie, Kinderfysiotherapie, Oedeemtherapie, Handfysiotherapie, Dry needling, Paramedische trainingstherapie.

ParkinsonNet

De ziekte van Parkinson is een erg complexe aandoening, waarbij problemen kunnen ontstaan met het uitvoeren van dagelijkse activiteiten.
Door de grote verscheidenheid aan mogelijke problemen, zijn vaak meerdere zorgverleners betrokken bij de behandeling van de ziekte van Parkinson. Het is daarom belangrijk dat zorgverleners niet alleen specifiek deskundig zijn, maar ook de behandeling goed op elkaar afstemmen.
De therapeuten die aangesloten zijn bij het ParkinsonNet, zijn speciaal geschoold in het behandelen van Parkinsonpatiënten en patiënten met op de ziekte van Parkinson lijkende aandoeningen (atypische parkinsonismen). De ParkinsonNet therapeuten werken onderling nauw samen met andere disciplines uit het ParkinsonNet. Zodoende zijn de behandelingen zo deskundig en zo optimaal mogelijk op elkaar afgestemd.